UW AUTO WEER IN NIEUWSTAAT? WIJ MAKEN HET WAAR!

Het is belangrijk om uw uw auto in topconditie te houden. Niet alleen goed onderhoud draagt daar aan bij, ook de carrosserie en het interieur hebben baat bij onderhoud.  Het poetsen van uw auto heeft een positieve invloed op de waarde van de auto en de auto is beter bestand tegen weersinvloeden. Dankzij het gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige poetsproducten bent u altijd verzekerd van het beste resultaat!

Uw auto is beschermd tegen weersinvloeden.

Uw veiligheid verbetert: u bent zichtbaar en heeft goed zicht.

Uw auto schrijft minder af en behoudt een hogere restwaarde.

Uw auto behoudt zijn uitstraling en glans.

Krassen in uw lak worden hersteld.

BEKIJK HIERONDER ONZE PRIJZEN EN VERSCHILLENDE PAKKETTEN

Bel of mail ons of maak direct online een afspraak. Nu ook met haal- en brengservice in de regio Haarlem.

MAAK HIER DIRECT EEN AFSPRAAK

Klik hier om een afspraak te maken

U kunt ook telefonisch of per e-mail een afspraak maken:
023 785 50 42
info@autoaanbieder.nl

EXTRA OPTIES

Heeft uw auto naast de standaard poetsprogramma’s nog een extra behandeling nodig? Alle drie de poetsprogramma’s zijn uit te breiden met de onderstaande extra opties.

Optie 1 Waterafstotend

WATERAFSTOTENDE GLASBEHANDELING – €25,-

Met de waterafstotende glasbehandeling houdt u goed zicht op de weg ook bij regen, ijzel of sneeuw. Het middel legt een water- en vuilafstotende laag op de autoramen, waardoor regendruppels en vuil snel worden afgevoerd. Het is bewezen dat u met een waterafstotende glasbehandeling een volle seconde meer reactietijd heeft. Op een snelweg scheelt dat bijna 4 autolengtes.

Optie 2 Verwijderen van een kras

VERWIJDEREN VAN EEN KRAS (TOT +/- 5 CM) – €25,-

Krassen, schrappen en swirls zijn de meest voorkomende lakproblemen voor autobezitters. Maar dit is vaak makkelijker te verwijderen dan de meeste mensen denken; alles wat er nodig is het juist product, expertise en de juiste accessoires. Wij polijsten de krassen, schrappen en swirls in meerdere stappen en brengen een beschermende waxlaag aan.

Optie 3 Koplampen polijsten

KOPLAMPEN POLIJSTEN – €39,-

Doffe koplampen zijn veel mensen een doorn in het oog. Bij Autoaanbieder.nl begrijpen we dat als geen ander: ze benemen niet alleen het zicht op de weg, maar kunnen er zelfs de oorzaak van zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Het is daarom belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of om uw koplampen te laten polijsten. Autoaanbieder.nl polijst uw autolampen op een vertrouwde en vakkundige manier. Door middel van een 3-stapsbehandeling laten wij de koplampen weer volop schijnen.

Optie 4 Leerbehandeling

LEERREINIGING/- BEHANDELING- €49,-

Speciaal voor het onderhoud van de lederen/leren bekleding is er een pakket om die in goede conditie te houden. Lederen autobekleding heeft vergeleken met stoffen bekleding meer zorg nodig. Aangeraden wordt om dit regelmatig te doen om uitdroging, verkleuren en scheuren in de lederen autobekleding te voorkomen. Bij Autoaanbieder.nl werken we met producten van hoge kwaliteit die het leer de verzorging geeft die het nodig heeft om er lang plezier van te hebben. Daarbij zorgt een goede behandeling van het leer voor een goede waarde bij eventuele verkoop of inruil van uw auto.

Optie 5 Waxguard

WAXGUARD TEFLON-BEHANDELING – €99,-

WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag biedt bescherming tegen alle weersinvloeden, voorkomt aantasting van de lak en zorgt voor een langdurige glansgarantie.

Back to top

AUTOAANBIEDER.NL POETSSERVICE

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul hieronder het gewenste pakket en uw contactgegevens in
voor het maken van een afspraak.Voorkeur datumEXTRA OPTIES

Totaal: