VOORKOM HOGE REPARATIEKOSTEN MET ONS AFLEVERPAKKET

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een occasion, of wilt u meer informatie hierover, wij hebben alles voor u op een rijtje gezet.

Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Onverwachte reparatiekosten zijn vanaf nu verleden tijd. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid, gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand van de auto.

IN HET BUITENLAND OF DICHT BIJ HUIS

Indien uw auto in het buitenland kapot gaat, heeft u in de meeste gevallen gewoon recht op een vergoeding van de reparatiekosten. U kunt dan terecht in het binnen- en buitenland bij meer dan 400 Bosch Car Service garages. Er is er dus altijd wel één bij u in de buurt.

6 (1)foto
Garantie voordeel 1

Vakkundige claim engineers

Garantie voordeel 4

Diverse garantiedekkingen

Garantie voordeel 3

Dichtbij huis én in Europa

Garantie voordeel 2

Snelle claimafhandeling

WIST U DAT?

De meeste voertuigen bij ons al worden aangeboden met een garantiepakket ? Mocht een langere garantiedekking wensen, is het uitbreiden hiervan altijd mogelijk!

VOORWAARDEN

De Standaard Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar of 200.000 km. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van uw auto. De onderdelen waarop de garantie van toepassing is, staat in het overzicht van de garantiekaart. Ook staat hierin beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft, wat u moet doen om de garantie in stand te houden en wat u moet doen bij een mankement of defect.

MEER INFORMATIE GEWENST?

Wilt u meer weten over de geboden garantie en de mogelijkheden daarin, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Back to top